Kilpailut on onnistuneesti kisattu. Kiitämme kaikkia osanottajia, talkoolaisia ja yhteistyökumppaneita! Tulokset väliaikoineen alla. Rasti-Jussit järjestää seuraavaksi avoimen AM-yö kilpailun 4.9.2020. Tervetuloa myös sinne!

Online-tulokset

Kuvat 1 ( 421 kuvaa vapaasti käytettävissä)

Rasti-Jussien Tuplasprintti järjestetään sunnuntaina 19.7.2020 Seinäjoella Törnävän kartanon luonnonkauniissa olosuhteissa. Samana viikonloppuna lauantaina 18.7. järjestetään Vaasassa Kvarken rastit, joten nämä kaksi suunnistuskilpailua on helppo sovittaa esimerkiksi kesälomareissun meno- tai paluumatkan pysäkeiksi.

Tuplasprintissä on tarjolla vauhdikasta sprinttisuunnistusta niin aamu- kuin iltapäivänkin kisassa. Ratamestarit laittavat luovuutensa peliin, että vauhdikkaan suunnistuksen oheen tulee myös teknisesti vaativaa suunnistusta, joilla saadaan mitattua kilpailijoiden keskittymiskyky ja suunnistustaito.

Majoitusta tarjolla

Hotelli Sorsanpesä tarjoaa majoitusta Seinäjoelle saapuville kilpailijoille. Hotellin sijanti on täydellinen, vain kivenheiton päässä kilpailukeskuksesta! Tiedustelut suoraan hotellista.

Kulkuyhteydet ja aikataulut

Tapahtuma on aikataulutettu siten, että kilpailuihin ehtii osallistua myös päiväreissuna kauempaakin. Junalla pääsee aamuksi Seinäjoelle niin Helsingistä, Tampereelta, Kokkolasta tai vaikka Oulusta, ja illaksi ehtii kotiin. Seinäjoen rautatieaseman ja Törnävän kilpailukeskuksen välille hoidamme kuljetukset tarpeen mukaan. Tsekkaa VR:n aikataulut www.vr.fi -sivustolta.

Kuntosuunnistus

Kuntosuunnistus on mahdollista sekä aamu- että iltapäivän kilpailun yhteydessä. Aamupäivällä lähtö on avoinna klo 11:00 – 11:30 ja iltapäivällä 14:30 – 15:30. Kuntosuunnistukseen ilmoittaudutaan kilpailupaikalla tai etukäteen Irmassa. Kuntosuunnistuksen hinta on 10 €. Käteinen tai lähimaksut kortilla/puhelimella käy.

Palvelut

  • Suunnistajan kauppa on paikalla.
  • Take away kahvila palvelee kilpailijoita. Kahviossa take away -myyntinä kahvia/teetä, juomia, makkaraa, vohveleita, jäätelöä, täytettyjä leipiä ja pullaa/leivonnaisia. Meillä käy myös lähimaksut kortilla tai puhelimella.

Tervetuloa kisaamaan Seinäjoelle 19.7.2020!

Rasti-Jussit ry