Rasti-Jussien harrasteryhmä on tarkoitettu kaikille yli 16-vuotiaille, jotka haluavat käydä yhteisharjoituksissa ja harjoitella ryhmässä. Yläikärajaa ei ole. Taitoharjoitukset voivat olla vaativia ja ne toteutetaan itsenäisesti, joten suunnistuksen perustaidot on hyvä olla hallussa ryhmään liittyessä. 

Harrasteryhmään kuuluminen oikeuttaa osallistumisen valmennusryhmien harjoituksiin. Taitoharjoituksia on vähintään 14 vuodessa, lisäksi on myös ympäri vuoden yhteislenkkejä, porrastreenejä sekä juoksutekniikka- ja vetoharjoituksia. Ryhmään kuuluvat lisätään myös WhatsApp-ryhmään, jossa toiminnasta tiedotetaan.

Ryhmä tarjoaa harjoitusmahdollisuuksia niin aktiivisesti kilpailevalle ja tavoitteelliselle urheilijalle kuin omien rajojen etsijälle. Ryhmään kuuluminen ei edellytä osallistumista suunnistuskilpailuihin, mutta se tukee harjoittelua ja auttaa saavuttamaan jokaisen henkilökohtaisia tavoitteita myös kilpailuissa.

Maksut

Harrasteryhmän kausimaksu on 50 €, joka maksetaan Rasti-Jussien tilille:

FI40 5419 1520 0173 79

Viite:?

Maksuna käy myös:

Liikunta- ja kulttuurisetelit (Smartum, TYKY ja Virike) sekä mobiilimaksut e-Passi  – mobiili+verkkomaksu, SmartumPay, Edenred ja Eazybreak

Maksu sisältää edellä mainitut harjoitukset. Mahdolliset tasotestit, leiripäivät ja leirit voivat sisältää erillisen omakustannusosuuden riippuen toteutustavoista.

Taitoharjoituksiin osallistuminen on mahdollista myös ryhmän ulkopuolisille hintaan 5 € / krt (seuran jäsenet) ja 8 € / krt (seuran ulkopuoliset osallistujat). Kertamaksut voi maksaa yllä olevalle tilille.

Lisätietoja ryhmästä voit kysyä

heikki.koskela@nls.fi