Kilpailukeskus sijaitsee Ilmajoen kunnantalon pihamaalla. Kilpailussa ratkotaan aamupäivän tulosten perusteella E-P:n sprintin aluemestaruudet.

Kiitokset

Suuret kiitokset kaikille osallistumisesta sprinttisuunnistuskilpailuun Ilmajoella. 

Erityisesti haluaisin osoittaa kiitokseni Ilmajoen kunnalle sekä yksityisille maanomistajille, jotka avasivat alueensa suunnistuskilpailun käyttöön. Ilman teidän antamaanne tukea ja lupaa, kilpailun järjestäminen ei olisi ollut mahdollista. Arvostamme suuresti yhteistyötänne ja haluamme kiittää teitä.

Suuri kiitos myös ratamestareille, jotka suunnittelivat haastavat ja mielenkiintoiset radat kilpailijoille. 

Erityisen lämmin kiitos kuuluu Rasti-Jussien talkoolaisille. Teidän omistautunut panoksenne, vapaaehtoistyö ja vaivannäkö kilpailun suunnittelussa, järjestelyissä ja toteutuksessa ovat korvaamattoman arvokkaita. Ilman teitä kilpailujen järjestäminen olisi ollut mahdotonta. Kiitos, että olette aina valmiita tekemään osanne yhteisen harrastuksemme eteen.

Yhdessä olemme luoneet tapahtuman, joka kokoaa yhteen suunnistusyhteisön ja tarjoaa unohtumattomia hetkiä niin kilpailijoille kuin katsojillekin. Toivon, että näemme teidät jälleen tulevissa tapahtumissamme ja jatkamme yhdessä suunnistuksen parissa.

Reijo Ylikojola

Kilpailunjohtaja

Rasti-Jussit

Tulospalvelu. Lähtöajat ym

Kuvia (Kuvaaja Timo Svahn). Vapaasti käytettävissä.

Toimihenkilöt

  • Kilpailunjohtaja: Reijo Ylikojola repa@ylikojola@com
  • Ratamestarit: Maija Rajala & Jarkko Rajala jarkko.rajala@sedu.fi
  • Valvoja: Niko Latva niko.latva@gmail.com
  • Tiedottaja: Tapio Kujala tapio.kujala@live.fi