SM-erikoispitkä Tampereella 17.10.2021

• Artikkeli julkaistu:17.10.2021

SM-suunnistukset kauden 2021 osalta paketoitiin erikoispitkän mestaruuskisoissa Tampereen Sorilan ja Vähäjärven maastossa. Maasto oli kommenttien perusteella märkä ja raskas. Suuria korkeuseroja ei tällä kertaa ollut tarjolla, mutta sitäkin enemmän samankaltaista mäen nyppylää ja käyrämuotoa, joka teki suunnistamisesta haastaavaa.

Ville Lemberg (H16) suunnisti tasaisesti, vaikka krampit vaivasivat ja yksi 3 min virhekin mahtui mukaan kisan puolimatkassa juuri kun kärki oli tavoitettu. Loppulenkillä Ville nousi uudelleen taistelemaan mitaleista. Kiritaistelun jälkeen maalissa Ville lopulta sijalle 4. vain 3 sekuntia pronssista ja 9 sekuntia hopeasta. Roope Lemberg (H18) otti jälleen arvokkaan plakettisijan suunnistamalla sijalle 9. Roopellakin krampit iskivät lopussa ja harmittavasti vain 5 sekuntia jäi eroa kuudenneksi sijoittuneeseen KooVee:n Oliver Alajoutsiin.

Nuorista Nea Luhtasaari (D15) onnistui myös mukavasti ja suunnisti sijalle 11. Aleksi Hauhia (H15) kuittasi lopulta sijan 15. rankassa kilpailussa. Kisan puoliväliin saakka Aleksi kulki mukana kärkiletkassa.

Rasti-Jusseista oli kaikkiaan mukana vajaat parikymmentä osanottajaa. Onnittelut kaikille osallistujille hienoista suorituksista!

Juttua päivitetty klo 21:00 online-tuloksissa olevan virheen vuoksi (sarja D70)