Rasti-Jussien nuorille menestystä aluemestaruus oravapolkuviesteissä Laihialla

  • Artikkeli julkaistu:13.8.2020

Rasti-Jussien nuoret suunnistivat menestyksekkäästi Laihialla järjestetyissä aluemestaruus oravapolkuviesteissä.

D10 sarjassa joukkue Oona Muhonen, Helmi Kataja ja Linnea Lemberg juoksivat upeasti voittajaksi.

H10 sarjassa joukkue Lenni Aho, Anttoni Ristimäki ja Juho Erkkilä hallitsivat viestiä koko kilpailun ajan tuoden joukkueensa ensimmäisenä maaliin. Samassa sarjassa Rasti-Jussien toinen joukkue Tiitus Aho, Vilho Ylikojola ja Outi Hietamäki sijoittuivat hienosti sijalle 7.

D11-13 sarjassa Rasti-Jussien nuoret jäivät niukasti mitalleiden ulkopuolelle sijoittuen sijalle 4 joukkueella Kerttu Rajala, Veera Ylikojola ja Enni Kataja. Tässä sarjassa Rasti-Jussien toinen joukkuea Maija Rajala, Rebekka Ojanen ja Anni Hietamäki ylsi ykkösen kanssa lähes samoille sijoille sijoittuen sijalle 6.

H11-13 sarjassa Rasti-Jussit olivat myös mukana kahdella joukkueella ja joukkue Onni Fränti, Eero Antikainen ja Eetu Muhonen sijoittuivat toiseksi tiukassa kilpailussa. Toisessa joukkueessa Rasti-Jusseilla juoksivat Veikka Mukkala, Samuel Ruusunen ja Emil Ruusunen.

H14-16 pojissa Rasti-Jussien nuoret hurjastelivat ja ottivat kaksoisvoiton. Joukkue Aleksi Hauhia, Ville Lemberg ja Aaro Hölsö juoksivat kukin osuuksiensa parhaat ajat ja ottivat näin murskavoiton vastustajistaan. Toiseksi sijoittuivat Rasti-Jussien nuoret joukkuella Aatu Muhonen, Matias Hietamäki ja Nea Luhtasaari.

Kilpailuiden tulokset nähtävissä Laihian Luja sivuilla