Matti Vainionpää suunnisti veteraanien sprintin MM-kultaa! Eeva-Liisalle MM-kultaa pitkältä matkalta!

• Artikkeli julkaistu:18.8.2023

Veteraanien (35-90) MM-kilpailut kisataan Slovakiassa 12.-18.8.2023. Tänään kilpailtiin Košice City Park :ssa sprintin MM- finaali. Matti Vainionpää aloitti MM-kilpailujen urakkansa komeasti suunnistaen sprintissä MM-kultaa sarjassa H55. Kisa oli tiukkaa alusta loppuun. Hopea jaettiin Puolan ja Itävallan edustajien kesken.

Kilpailut jatkuvat 16.8 keskimatkan kilpailulla, ja päättyvät pitkän matkan finaaliin 18.8.2023. Eeva-Liisa Korkeakangas voitti perjantaina kisat päättäneellä pitkän matkan kilpailuissa MM-kultaa sarjassa W75. Matti V oli pitkän M55 finaalissa 9. MM-keskarilta Matille sija 4 , ELK keskarilla sijalle 9. Onnittelut vielä molemmille maailmanmestareille!

Kisaohjelma

Matin kommentit päivän kilpailusta:

“Ei tullut kuin pieni reitinvalinta virhe (5-10 sek), mutta onneksi riitti. Oli hyvä juoksupäivä. Reitti oli suhteellisen selkeä. Ei mitään kikkailua”.