Kutsu seuran harrasteryhmään

  • Artikkeli julkaistu:14.4.2021


Rasti-Jussien harrasteryhmä on tarkoitettu kaikille yli 20-vuotiaille, jotka haluavat käydä yhteisharjoituksissa ja harjoitella ryhmässä. Yläikärajaa ei ole. Taitoharjoitukset voivat olla vaativia ja ne toteutetaan itsenäisesti, joten suunnistuksen perustaidot on hyvä olla hallussa ryhmään liittyessä. Jos kaipaat vahvistusta perustaidoille tai olet aloittelija, kannattaa tutustua Rasti-Jussien aikuisten suunnistuskoulun tarjontaan.

Ryhmään kuuluminen ei edellytä osallistumista suunnistuskilpailuihin, mutta se tukee harjoittelua ja auttaa saavuttamaan jokaisen henkilökohtaisia tavoitteita myös kilpailuissa.

Harrasteryhmällä on vähintään 14 taitoharjoitusta vuodessa, lisäksi on myös ympäri vuoden yhteislenkkejä, porrastreenejä sekä juoksutekniikka- ja vetoharjoituksia. Harjoitukset löytyvät jatkossa Nimenhuudosta, joissa niihin myös ilmoittaudutaan. Ryhmään kuuluvat lisätään myös WhatsApp-ryhmään, jossa toiminnasta tiedotetaan.

Ilmoittautuminen

Ilmoittaudu ryhmään täyttämällä lomake.

Maksut

Harrasteryhmän kausimaksu on 40 €, joka maksetaan Rasti-Jussien tilille:

FI40 5419 1520 0173 79

Maksuna käy myös:

Liikunta- ja kulttuurisetelit (Smartum, TYKY ja Virike) sekä mobiilimaksut e-Passi  – mobiili+verkkomaksu, SmartumPay, Edenred ja Eazybreak

Maksu sisältää edellä mainitut harjoitukset. Mahdolliset tasotestit, leiripäivät ja leirit voivat sisältää erillisen omakustannusosuuden riippuen toteutustavoista.

Taitoharjoituksiin osallistuminen on mahdollista myös ryhmän ulkopuolisille hintaan 5 € / krt (seuran jäsenet) ja 8 € / krt (seuran ulkopuoliset osallistujat). Kertamaksut voi maksaa yllä olevalle tilille.

Lisätietoja ryhmästä voit kysyä ryhmän yhteyshenkilöiltä:

Elina (elina.rinkineva(at)gmail.com) ja Hannu (nikkola.hannu(at)gmail.com)