Koronavirus tiedote (päivitetty 17.3)

 • Artikkeli julkaistu:15.3.2020

Koronavirus pandemian vaikutukset Rasti-Jussit r.y:n toimintaan:

 1. Seuran kevätkokous 19.3.2020 perutaan ja uudesta kokouksen ajankohdasta ilmoitetaan sääntöjen mukaisesti.
 2. Seuran sisäliikuntavuorot tältä keväältä on peruttu (ma jumppa ja viikonlopun sähly).
 3. Valmennusryhmien kevätleiri pääsiäisenä Kisakallion maastoissa Lohjalla on peruttu. Tilalle organisoidaan pääsiäisen ajalle harjoituksia, jotka voi käydä tekemässä kotoa käsin. Kevätleiri siirretään alustavasti 22-24.5.2020 ajankohtaan ja paikaksi vaihtuu Jämsä.
 4. Vapputori vuodelta 2020 on peruttu.
 5. Kaikki kansalliset suunnistuskilpailut perutaan 30.4. saakka, yli 500 kilpailijan tapahtumat 31.5. saakka. Toukokuun osalta liitto arvioi tilannetta uudelleen 2.4.2020. Myös seuran Tuplasprintti 3.5.2020 suunnistuskilpailun toteutumisesta tai siirtämisestä tiedotetaan, kun Suunnistusliitolta saadaan lisäohjeistusta.
 6. Lasten suunnistuskerhon aloitusta siirretään siten, että suunnistuskerho alkaa aikaisintaan 7.5.2020. Muutoksista kerhon ohjelmaan ja toimintaan tiedotetaan tarkemmin myöhemmin.
 7. SM-keskimatka 23.5. siirtyy syksylle.
 8. Aikuisten ja nuorten näyttökilpailuja ei järjestetä 31.5. saakka, uudet valintaohjeet tulossa.
 9. Seuran iltarastit tullaan järjestämään ainakin huhtikuun osalta omatoimiperiaatteella. Kausikortin ostaneille toimitetaan kartat tai ne noudetaan sovitusta paikasta ja jokainen voi käydä suunnistamassa radat omaan tahtiin. Tarkemmat ohjeet ja tiedot julkaistaan myöhemmin.
 10. Vuokatin Leimaus-leirin järjestelyistä tiedotetaan viikolla 12.

Rasti-Jussien valmennusryhmät (Venla-ryhmä, Jussi-ryhmä ja nuorten valmennusryhmä) toimivat omatoimiperiperiaatteella. Harjoituksista tiedotetaan tarkemmin treenit wa-ryhmässä. Pääsääntöisesti aikaisemmin ilmoitetut harjoitukset pääsiäisen leiriä lukuun ottamatta toteutuvat ja ovat käytettävissä omatoimisesti.