Ilmoittaudu KLL-talkoolaiseksi

  • Artikkeli julkaistu:9.5.2022

Nyt Sinulla on mahdollisuus lähteä mukaan kokemaan nuorten suunnistajien riemu ja olla järjestämässä Suomen suurinta vuosittaista koululaisten suunnistustapahtumaa.

Ilmoittaudu

KLL suunnistus 2022 rakennetaan lähes täysin talkoovoimin, joten jokaisen talkoolaisen työpanos on elokuisen tapahtuman onnistumiselle tärkeä.

KLL suunnistus 2022 järjestetään loppukesästä 26.-27.8.2022 Jouppilanvuoren liikuntakeskuksessa, hiekkatekonurmikenttä toimii kilpailukeskuksena. Perjantain henkilökohtaiseen kisaan odotamme yli 1200 suunnistajaa ja lauantain viesteihin lähes tuhatta rastien etsijää. Suunnistajien lisäksi Seinäjoelle saapuu suuri joukko vanhempia ja huoltajia.

Talkoolaisia järjestelyihin tarvitaan loppuviikolle päivittäin noin 90.

Talkooväelle on tarjolla monenlaisia tehtäviä ja suurimpaan osaan niistä ei vaadita suunnistuskokemusta. Jokaisen osaamiselle löytyy varmasti käyttöä. Ahkerille talkoolaisille tarjotaan hommia jo torstaina 25.8. kisakeskuksen rakentamisessa.

KLL suunnistus on monelle Suomen koululaiselle vuoden suunnistuksen pääkilpailu ja mahtava odotettu elämys. Pyrimme tarjoamaan kaikille kisaan osallistuville ikimuistoiset päivät Seinäjoella, Joupiskan upeassa maastossa, upouudella kartalla.

Terveisin

Timo Svahn

Kilpailunjohtaja

0405845567

KLL suunnistus Seinäjoella 26.-27..8.2022

svahnto@gmail.com