Talvirastit 2021 – 2022

  • Artikkeli julkaistu:13.12.2021

Rasti-Jussien Talvirastit 2021-22 järjestetään sunnuntaisin 21.11.2021 – 3.4.2022 Seinäjoen lähimaastoissa ja kaupunkiympäristössä. Ennen lumen tuloa suunnistetaan maastossa ja lumen tultua korttelirasteja. Tapahtumia on yhteensä 10 kertaa.

Suunnistaminen Talvirastipäivänä

Talvirastit toteutetaan kuntorastien periaatteella.  AVI:n antamista määräyksistä johtuen sallitaan toistaiseksi enintään 20 henkilön kokoontuminen samanaikaisesti tapahtumapaikalla. Mikäli ruuhkaa näyttää esiintyvän, tulee jäädä odottamaan etäälle. Järjestäjä kutsuu Emit-kortin sisäänlukuun, kun henkilömäärä sallii.

Tapahtumapäivänä talvirastien lähtöpaikalla saat kartan ja radalle voi lähteä klo 11.00 -12.00 välillä, ajanotto loppuu klo 14:30. Suunnistaa voi ajan kanssa tai ilman aikaa. Ajanottoon käytetään Emit-leimausta.

Talvirastit järjestetään Rasti-Jussien sivuilla olevan Talvirastit-kalenterin mukaisesti. Ratavaihtoehtoja on kaksi: A rata (n 5-6 km) ja B rata (n 2,5-3,5 km).

  • Karttamaksu on 7 euroa. Alle 20-vuotiaille Rasti-Jusseille sekä Rasti-Jussien valmennusryhmien jäsenille talvirastit ovat maksuttomat.
  • Mobiilimaksut eri sovelluksilla käy, Tyky-liikuntasetelit ja käteinen ( vain tasaraha) käyvät.
  • Epsu-kortti ei käy maksuvälineenä

Rasti-Jussien talvirasteilla on mahdollista ostaa vuoden 2022 EpSu-kortti/tarra korttiin.
Kortin hinta vuodelle 2022 on 75 euroa.
Ostamalla kortin talvirasteilta, pääset sen kerran talvirasteille ilmaiseksi!

Omatoimirastit jatkuu

Voit ostaa ja ladata kartan verkkokaupasta www.rastijussit.fi/kauppa. Voit noutaa kartan maksua vastaan myös Seinäjoen Intersportin kassalta.

Rastit ovat maastossa kustakin Talvirastipäivästä seuraavaan sunnuntaihin klo 15.00 asti.

Talvirastit 6–10 ovat ns. sprintti/kortteli suunnistusta, jolloin omatoimirasteille ei jätetä varsinaisia rastilippuja eikä Emit-leimasinta. Rasteilla on nauha/teippi rastipisteessä, nauhaan/teippiin on merkitty rastin koodi.

person holding compass in forest
Photo by Tobias Aeppli on Pexels.com