Rasti-Jussit Nuorten Jukolassa lopulta sijalle 8.

  • Artikkeli julkaistu:19.8.2023

Nuorten Jukola suunnistettiin lauantaina 19.8.2023 Hyvinkäällä. Tarjolla oli vauhdikasta menoa ja Rasti-Jussit olivat mukana mahtavasti 4 joukkueen voimin. Kaikki suunnistajamme onnistuivat hienosti ja saimme seurata mahtavia seuramme tulevaisuuden huippujen suorituksia.

Sääntörikkomusten tarkistusten myötä joukkueidemme sijat nousivat vielä juoksusta seuraavana päivänä kahdella sijalla.

Ykkösjoukkueemme (Eetu Muhonen, Maija Rajala, Lenni Aho, Enni Kataja, Kerttu Rajala, Aleksi Hauhia ja Minea Näsi) tekivät ehjän nousijohteisen suorituksen ja ankkuriosuuden juossut Minea Näsi juoksi lähes kärjen tahtia joka varmisti lopulta joukkueelle upeasti sijan 8.

Rasti-Jussien II-joukkue (Tuomas Hölsö, Sanni Korpi, Anttoni Ristimäki, Siiri Kriikkula, Veera Ylikojola, Kosti Karjanlahti ja Ella Tuomaala) suunnistivat todella hienosti sijoittuen lopulta sijalle 28. Ollen 5. paras 2 joukkue.

Kolmosjoukkue (Matias Hietamäki, Fanni Perälä, Tiitus Aho, Nelli Lassila, Linnea Lemberg, Aaro Hölsö ja Nea Luhtassaari) juoksivat kaikki hienot ja ehjät osuudet jolloin joukkue ylitti maaliviivan sijalla 70. Kolmosjoukkueiden kisassa myös kolmosjoukkueemme sijoittui sijalle 5.

Mukana oli hienosti myös 4. joukkue (Eetu Hirvensalo, Helmi Kataja, Toivo Pulli, Oona Lehtimäki, Vilho Ylikojola, Aatu Muhonen ja Sanni Hoskari) joka hieman vielä osalla osuuksista ikätasoitusta antaneena suoriutui kukin myös todella hienosti ja joukkue sijoittui sijalle 132.

Onnittelut kaikille nuorille upeista suorituksista!

TULOKSIA:

RaJu 1-joukkue

RaJun II-joukkue

RaJu III-joukkue

RaJu IV-joukkue

Tulokset kaikki