Rasti-Jussit hakee kesätyöntekijöitä

  • Artikkeli julkaistu:28.3.2022

Rasti-Jussit tarjoaa 3-6 kesätyöpaikkaa nuorille.

Karttojen valmistus

Koulujen pihakarttojen valmistaminen kesätyönä. Työn kesto 3-5 viikkoa.

Työantaja on Seinäjoen kaupunki ja työn ohjaus sekä valvonta Rasti-Jussien toimesta. Työ edellyttää OCAD- ohjelman käytön hallintaa sekä oman tabletin tai kannettavan tietokoneen käyttöä.    

KLL 2022 kisojen sihteerin tehtävä

Erilaiset ison suunnistuskilpailun järjestämiseen liittyvät monipuoliset työtehtävät. Työn kesto noin 2 kuukautta (heinäkuu – elokuu) ja työaika noin 5 tuntia päivässä. Eduksi, jos hakija saa tukea työvoimapalveluilta palkkaukseen (työtön työnhakija).

Hakijalta odotamme: Hyviä vuorovaikutus ja yhteistyötaitoja, halu ja kyky oppia uusia asioita sekä kykyä työskennellä itsenäisesti sekä joustavasti. Toivomme myös kykyä suunnitella ja johtaa omaa työtään, oma-aloitteisuutta ja tuloksellista työskentelytapaa. Luemme eduksi: Suunnistuksen lajituntemuksen ja liikunnallisuuden sekä monipuoliset ATK taidot.

Kesätyösetelityöpaikat (arviolta 2-3 hlö:ä)

Erilaiset työtehtävät, joissa avustetaan seuran järjestämissä eri tapahtumissa, harjoitusten järjestämisessä ja tilaisuuksissa yms. vastaavien asioiden hoidossa. Arvostamme reipasta ja työtä pelkäämätöntä otetta. Työn kesto 2 viikkoa. (Kesätyösetelityöpaikat täytetään sillä varauksella, että seuralle myönnetään kesätyöseteli käyttöön).

Kaikkia kesätyöpaikkoja koskevat edellytykset ja lisätiedot

Hakijan tulee olla vähintään 15-vuotta täyttänyt henkilö. Palkkaus sopimuksen mukaan sekä riippuen valittavan henkilön iästä ja tehtävästä (6,70 – 10 €/h).  

Ilmoitathan hakemuksessa mitä työpaikkaa tai paikkoja olet hakemassa.

Hakemukset tulee lähettää 12.4.2022 mennessä sähköpostilla osoitteeseen ilkka.ruokola@ruokola.com. Lisätietoja antaa: Ilkka Ruokola, p 050 523 7833

person holding apple magic mouse
Photo by Vojtech Okenka on Pexels.com