Venlat sijalle 42. Porvoo Jukolassa

  • Artikkeli julkaistu:17.6.2023

Rajun naiset suoriutuivat erinomaisesti lauantaina suunnistetussa Porvoo-Jukolassa sijalle 42. Viesti kulki heti alusta alkaen, kun avaaja Barbora Matejkova toi RaJun värit vaihtoon sijalla 5. vain 34 sekuntia kärjestä. Johanna Kriikkula jatkoi viestiä varmasti ja toi Rajun värit 2.osuudelta vaihtoon komiasti TOP10 sijalla 7. Laura Rinkineva ja Jenny Patana hoitivat loput osuudet.

Hyviä suorituksia nähtiin ja paljon tuli TV-näkyvyyttä viestin alkuvaiheissa. RaJun 1-joukkueella lopulta seuran kaikkien aikojen paras sijoitus naisissa 42. 🏃‍♀️👍 Venloissa kaikki RaJun seitsemän joukkuetta suoriutuivat hyväksytysti maaliin ja moni joukkue paransi viime vuodesta monta sataa sijaa lähtönumeroaan. Tästä on hyvä lähteä kohti ensi vuoden Venlojen viestiä Kauhavalle.

Tulosrajaus Rasti-Jussit

Jukolan viesti

Jukolan viestissä Mikko Patana suunnisti hyvin RaJun I-joukkueen avausosuuden vaihtaen sijalle 43. vain reilut 5 min kärjen takana. Vaativat ja pitkät yöosuudet 2-3 juoksivat Roope Lemberg ja Niko Nissinen. Väliosuudet 4-5 hoitaneet Antti Iivari ja Aleksi Hauhia onnistuivat mainiosti ja viidennen jälkeen miehet vaihtoivat sijalla 93. Ville Pitkänen hoiti kuudennen osuuden ja ankkuri Antti Hakala toi RaJun värit lopulta maaliin sijalle 101.

Katseet on jo kohti Lakia-Jukolaa 2024!

Jukolan tulospalvelu

RaJun joukkueet Jukolan viestissä

GPS-Seurannat