Seinäjoella ja sen lähiympäristössä toimiva suunnistuksen erikoisseura Rasti-Jussit on syksyllä 2012 perustanut nuorten suunnistajien kehittämiseksi tehovalmennusryhmän. Ryhmä on tarkoitettu nuorille suunnistajille, jotka ovat siirtyneet tai siirtymässä ns. suorien ratojen suunnitukseen tuetuilta radoilta. Ryhmän jäsenille järjestetään erillisiä harjoituksia, leirejä ja testauksia. Harjoittelua ohjaa ohjelmarunko ja nuoret kirjaavat harjoitukset harjoituspäiväkirjaan. Ryhmän jäsenet tavoittelevat henkilökohtaista kehitystä ja hyvää menestystä.

Valmennusryhmäläisille hankitaan yhtenäiset juoksupuvut, tuuli-/lämmittelypuvut sekä suunnistusasut. Valmennusryhmäläisiltä peritään 120 euron suuruinen kausimaksu.

Valmennusryhmään on mahdollista hakea mukaan myös kesken kolmivuotiskauden. Mikäli kiinnostuit ota yhteyttä Heikki Koskela 040 5904 265 tai Jukka Vainionpää 0400 573 329.

Mikäli olet kiinnostunut lähtemään yhteiskumppaniksi ja tukemaan suunnistusta ja nuorisourheilua ota yhteys Ilkka Ruokola 050 523 7833.