Kuntorastit käynnistyvät omatoimirasteina

  • Artikkeli julkaistu:23.3.2021

Koronavirus-pandemian vuoksi Rasti-Jussien kuntorastit aloitetaan omatoimirasteina viikolla 15, jolloin on yksi tapahtuma. Omatoimisuunnistus on mahdollista ensimmäisen kerran 12.4–18.4.2021 Upan Sprinttikartalla.

Omatoimirasteja jatketaan, kunnes normaaleja kuntorasteja voidaan järjestää. Alustavasti huhti-toukokuun rastit järjestetään omatoimiperiaatteella.

Omatoimirastit järjestetään viikosta 16 alkaen viikoittain kahtena viikkotapahtumana. Suunnistajilla on mahdollisuus suunnistaa samalla viikolla kahdessa eri maastossa. Rastit ovat maastossa maanantaista klo 09:00 sunnuntaihin klo 16:00 saakka. Rasteilla on rastilippu ja rastikoodinauha, ei EMIT-leimasinta.

Omatoimirastien ohjeet

Kuntosuunnistuskalenteri 2021

Vakuutus

Kuinka Kuntosuunnistajan Sporttiturva-vakuutus hankitaan?

Kuntosuunnistajan Sporttiturva-vakuutuksen hinta on yhteensä 15 € ja se ostetaan Suomisport-portaalista.

Kirjautumisen jälkeen valitaan ”lisenssin” osto, sen jälkeen laji (Suunnistus) ja  ostotapahtumaksi valitaan ”Kuntosuunnistajan Sporttiturva-vakuutuksen palvelumaksu 2 €”. Tämän jälkeen valitaan seura ja sitten ”Kuntosuunnistajan Sporttiturva-vakuutus 13 €”.  Hyväksytään valinnat ja siirrytään maksamaan verkkopankissa.

Vakuutuksen kokonaishinta on 15 € ja se on voimassa ostohetkestä hankintavuoden loppuun.  Ostotapahtuman jälkeen saat vahvistuksen ostosta sähköpostiisi.

Siirry ostamaan vakuutus.