Kuntorastikalenteri 2022

Kuntorasteilla noudatettavat erillisohjeet kaudella 2022

Tule kuntorasteille vain, kun olet täysin terve. Älä tule kuntorasteille mikäli sinulla tai läheiselläsi on hengitystieoireita.

Varaa EPSU-kausikortti esille ja näytä se oma-aloitteisesti järjestäjille.

Jos maksat käteisellä, varaa tasaraha.

Esitä muut maksutavat (mobiilimaksut ym.) oma-aloitteisesti riittävältä etäisyydeltä järjestäjälle.

Älä vietä tarpeettomasti aikaa kuntorastien lähtö- ja maalialueella.

Omatoimisuunnistaminen 7.4.2022 alkaen

 • Rastit ovat maastossa torstaista seuraavaan maanantaihin klo 20 saakka.
 • Järjestäjien tuottamaa ajanottoa ei ole omatoimisuunnistuksen aikana.
 • Kartta, jossa on kaikki rastit ja kaikkien ratojen rastimääritteet on saatavissa torstaista lähtien verkkokaupasta, tai Ideaparkin Intersportista.
 • Rasteilla on rastiliput ja rastitunnus, ei emit-leimasimia.
 • Jokainen suunnistaa omalla vastuullaan. Suosittelemme puhelimen ottamista mukaan maastoon. Lisäksi suositellaan ilmoittamaan läheisilleen, että on lähtenyt suunnistamaan sekä kertomaan mihin maastoon on lähtenyt ja ilmoittamaan ajan koska viimeistään pitäisi olla takaisin kotona.

Radat

Kuntorasteilla voit valita neljästä vaihtoehdosta haluamasi radan:

 • A-rata, vaikea 5–7 km
 • B-rata, hieman helpompi n. 4 km
 • C-rata, keskivaikea n. 3 km
 • D-rata, helppo 2 km. Mukana myös muutamana kertana lasten RR-TR radat.

Tonteille ja yksityisille pihoille meno on kielletty lajisääntöjen mukaisesti. Tontit on merkitty karttaan oliivin vihreällä värillä. Muita kiellettyjä alueita ovat kielletyksi merkityt alueet. Kielletyt alueet on merkitty karttaan violetilla pystyviitoituksella tai pinkillä rasterilla.

Karttojen ja kausikortin hankinta

 1. Voit ostaa kartan (7 €) sekä halutessasi myös kausikortin torstaina tapahtumapaikalta. Kausikortin hinta on 75 €.
 2. Ideaparkin Intersport myymälässä ja verkkokaupassa on torstaista lähtien mahdollista ostaa kartta omatoimirasteille. Epsu-kausikortti on jatkuvassa myynnissä.
 3. Jos ostat kartan verkkokaupasta, saat kartan tulostamista varten linkin sähköpostiisi omatoimisuunnistamista varten. Verkkokaupasta hankittu kausikortti ja vuositarra lunastetaan kuittia vastaan joko tapahtumapaikalta tai Ideaparkin Intersport myymälän kassalta.

Kausikortin lunastaneet saavat henkilökohtaisen alennuskoodin verkkokauppaan, jolloin kartat voi ladata verkkokaupasta maksutta. Kausikortin maksun jälkeen pyydä henkilökohtainen alennuskoodi sähköpostilla: verkkokauppa.rastijussit@gmail.com

Maksut:

Liikuntaseteleillä maksaminen eri muodoissaan on mahdollista Intersportissa ja tapahtumapaikalla; Smartum liikuntaseteli/kulttuuriseteli, TYKY-kuntoseteli, Virikeseteli, E-passi-mobiili+verkkomaksu, SmartumPay ja Edenred sekä Eazybreak-mobiilimaksu käyvät maksuvälineenä. Käteisellä maksettaessa käytä tasarahaa.

Alle 20-vuotiaat saavat kartan maksutta.

Mikäli sinulla herää kysyttävää kuntorasteista tai omatoimirasteista, soita Timo Svahn 0405845567 tai sähköpostilla svahnto@gmail.com

Tule rasteille!

Rasti-Jussit ry