Rasti-Jussit Venlojen viestissä sijalle 205 ja Jukolassa sijalle 219

  • Artikkeli julkaistu:11.6.2019

JUKOLA 2019 ON NYT TAKANA

Vuoden 2019 Kangasala Jukola on nyt takana. Rasti-Jussiella oli Venlojen sekä Jukolan viestissä mukana 5 joukkuetta. Ykkösjoukkueen naiset saavuttivat sijan 205 Venlojen viestissä, jossa mukana oli yhteensä 1718 joukkuetta. Jukolan viestissä 1960 joukkueen seassa Rasti-Jussien ykkösjoukkueen miehet valtasivat sijan 219. Molemmissa joukkueissa viestinviejät onnistuivat tekemään tasaiset suoritukset. Tästä on hyvä jatkaa kohti tulevaisuden tavoitteita.


Ykkösjoukkueiden lisäksi hienoja suorituksia nähtiin myös muissa Rasti-Jussien joukkueissa. Viestien jälkeen nähtiin väsyneitä mutta onnellisia ilmeitä, niin pitkän yön kuin lyhyempienkin osuuksien jälkeen. Ilahduttavaa oli nähdä että nuorisotiimin jäsenet nousivat esiin hienoilla suorituksillaan haastavassa maastossa.


Tästä on hyvä jatkaa kohti loppukautta ja seuraavia Jukoloita. Ensi vuonna Jukolan viesti juostaankin Rovaniemellä. Rasti-Jussit tekevät vuoden 2020 vaihteessa kyselyn osallistumishalukkuudesta, jotta osaamme arvioida juoksijoiden ja ilmoittettavien joukkueiden määrää.

Rasti-Jussit kiittää kaikkia Kangasala Jukolassa seuran värejä kantanutta jäsentä.