Johanna Kriikkula siirtyy Rasti-Jussien paitaan

  • Artikkeli julkaistu:17.12.2021

Rasti-Jussien Venla-tiimi vahvistuu, kun alueen kirkkaimpiin naistähtiin kuuluva Johanna Kriikkula pukee ensi kaudella jussipaidan ylleen! 👊♦️♦️♦️

Tavoitimme Johannan joulukiireiden keskeltä muutamalla salamakysymyksellä ⚡️

Hei Johanna ja vielä kerran tervetuloa Rasti-Jusseihin! 😊Kerrohan meille muutama sana itsestäsi; Kuka olet, mistä tulet ja missä päin vaikutat nykyään?

Johanna Kriikkula, Parkanosta olen lähtenyt liikkeelle, Ouluun asti pääsin, kunnes piti kääntyä takaisin. Paluumatka tyssäsi Jalasjärvelle. Siellä jo 9 vuotta vierähtänyt.

Mikä sai sinut vaihtamaan Rasti-Jusseihin?– Nopeus katoaa iän myötä (jos sitä on koskaan ollutkaan), joten sprinttitreenit ja mahdollinen viestijoukkue.

Tavoitteesi ensikaudelle ja lähitulevaisuuteen?– Ensimmäisestä suunnistusseurastani sain tärkeän opin: “loppusuora pitää juosta aina täysiä, silloin joku voi luulla, että kisasi on mennyt todella hyvin!”. Ensi kaudella tavoitteena on voittaa oma tytär jokaisessa loppusuora kisassa. Sen vuoksi pitää satsata siihen nopeusharjoitteluunkin.

Onko sinulla esikuvaa urheilupuolella tai ketä fanitat eniten? – Isoin arvostus osuu niille, jotka pystyvät pyörittämään koko paletin: perhe, työ ja urheilu.

Suosikkitreenisi ja pienet perustelut? – 15 kilsaa vapaalla. Mikään ei voita hiihtoa. Ei edes aurauskepin pätkän löytyminen Ikaalisten Luhalahden kallioilta, täydenkuun noustessa mäen takaa, lampun valaistessa pienen lumikerroksen alla olevaa maisemaa.

Pitkälenkki juosten, suunnistaen, hiihtäen vai pyörällä? –Edelliseen viitaten, 35-50km hiihtoa päivässä on suosikkini hiihtoloman viettoon. Silloin teen pitkiä lenkkejä koko talven edestä.

Sprintti vai erikoispitkä?- Nyt pitää valita kahdesta pahasta vähemmän paha. Sprintti.

Jetkalenkka vai yksin susien kanssa?- Jetkalenkka. Viestisuunnistus saa mut löytämään vielä yhden vaihteen lisää.

Jouluna kinkkua vai kalkkunaa?- Tää on helppo: Hirvenpalvi.

Tervetuloa Johanna!