Vuonna 2016 käynnistettiin hanke nuorten harjoitustoiminnan kehittämiseksi, mikä on jatkoa 2012 aloitetulle toiminnalleRyhmä on tarkoitettu nuorille suunnistajille, jotka ovat siirtyneet tai siirtymässä ns. suorien ratojen suunnitukseen tuetuilta radoilta.   Ryhmään kuuluu tällä hetkellä 22 nuorta. Ryhmään nousee joka vuosi mukaan suunnistuskerhosta myös uusia suunnistajia. Osa ryhmän harjoituksista on avoimia kaikille seuran jäsenille. Lisää tietoa harjoituksista, leireistä ja testauksesta löydät valmennus -osiosta.

Harjoittelua ohjaa ohjelmarunko ja nuoret kirjaavat harjoitukset harjoituspäiväkirjaan. Ryhmän jäsenet tavoittelevat henkilökohtaista kehitystä ja hyvää menestystä. 
Valmennusryhmäläisille hankitaan yhtenäiset juoksupuvut, tuuli-/lämmittelypuvut sekä suunnistusasut. Valmennusryhmäläisiltä peritään myös 120 euron suuruinen kausimaksu.

Mikäli kiinnostuit valmennusryhmästä, ota yhteyttä Heikki Koskelaan: 040 5904 265 tai Jukka Vainionpäähän: 0400 573 329.

Mikäli olet kiinnostunut lähtemään yhteiskumppaniksi ja tukemaan suunnistusta ja nuorisourheilua ota yhteys Ilkka Ruokola 050 523 7833.

Rasti-Jussien valmennusryhmä

Seinäjoella ja sen lähiympäristössä toimiva suunnistuksen erikoisseura Rasti-Jussit on syksyllä 2012 perustanut nuorten suunnistajien kehittämiseksi tehovalmennusryhmän. Ryhmä on tarkoitettu nuorille suunnistajille, jotka ovat siirtyneet tai siirtymässä ns. suorien ratojen suunnitukseen tuetuilta radoilta. Ryhmän jäsenille järjestetään erillisiä harjoituksia, leirejä ja testauksia. Harjoittelua ohjaa ohjelmarunko ja nuoret kirjaavat harjoitukset harjoituspäiväkirjaan. Ryhmän jäsenet tavoittelevat henkilökohtaista kehitystä ja hyvää menestystä.

Valmennusryhmäläisille hankitaan yhtenäiset juoksupuvut, tuuli-/lämmittelypuvut sekä suunnistusasut. Valmennusryhmäläisiltä peritään 120 euron suuruinen kausimaksu.

Valmennusryhmään on mahdollista hakea mukaan myös kesken kolmivuotiskauden. Mikäli kiinnostuit ota yhteyttä Heikki Koskela 040 5904 265 tai Jukka Vainionpää 0400 573 329.

Mikäli olet kiinnostunut lähtemään yhteiskumppaniksi ja tukemaan suunnistusta ja nuorisourheilua ota yhteys Ilkka Ruokola 050 523 7833.