Kiitokset osallistujille. Kiitokset myös Ilkka-Pohjalaiselle mukana elämisestä yösuunnistuksen maailmassa! Odotettavissa on mahtava videokooste tapahtumasta. Seuraathan ilkkapohjalainen.fi sivustoa.

Osallistujia tapahtumassa oli mukavasti yli seitsemänkymmentä. Kyrkösvuoren – Kattilavuoren “kaikille tutussa” ulkoilumaastossa yösuunnistus osoittautui niin haastavaksi tehtäväksi, että todennäköisesti palaamme samaan maastoon vuonna 2022 E-P:n yöcupin merkeissä.

Miesten radalla Antti Iivari näytti jälleen mallia muille. Antti luukutti voittoon ajalla 39:05, joka alitti ratamestarin arvioiman ihanneajan 55 sekunnilla. Toiseksi suunnisti Nouskin Juha Luoma ja kolmanneksi Rajun Roope Lemberg.

Naisten B-radalla Päivi Pärnänen vei niukasti voiton ennen seurakaveri Elina Rinkinevaa ja Julia Koivistoa.

Reittihärveli

Ohje reittihärveliin:

  1. Kirjoita nimesi tai nimimerkkisi. Tämä nimi näkyy palvelun muille käyttäjille.
  2. Kirjoita radan nimi (paikka + tyyppi). Jos joku on jo lisännyt reitin kyseiselle radalle, käytä samaa nimeä. Kunnan nimeä ei tarvitse kirjoittaa itse vaan palvelu valitsee sen automaattisesti.
  3. Valitse koneeltasi lähetettävä reittitiedosto. Reittitiedosto voi olla GPX-, TCX-, tai FIT-tyyppiä.
  4. Paina “Julkaise”.

Merkitse halutessasi vielä rastipisteet kartalle, mikäli tätä ei ole vielä tehty.

KUTSU:

Yöcupin 2. osakilpailu keskiviikkona 29.09.2021 Seinäjoella Kyrkösvuoren – Kattilavuoren maastossa.

Järjestäjä:    Rasti-Jussit

Opastus:      Seinäjoen keskussairaalan Y-talo – Kyrkösjärven uimaranta > jatka Kyrkösvuorentietä noin 1,5 km. Pysäköinti:  Kisakeskuksessa tilaa. Viimeiset autot tienvarteen max. n. 400m lähtöpaikalta. Sisätilaa ei ole.

Karttalinkki

Kartta:         Säänkestävä tuloste 1:10000. Ei muovisuojusta. Päivitetty 5-8/21

Maasto:  Kovapohjaista polkuverkostoa sisältävä maasto, jossa on paljon kulku-uria ja kallioisia kumpareita sekä pieniä soita. Alue on suosittua kaupungin ulkoilualuetta ja siksi maastossa on kulku-uria, joita kaikkia ei ole kartalle kuvattu. Maastossa on paljon vauhdista polkua tarjolla, mutta vastapainoksi myös lähes koskematonta peikkometsää. Peikkometsä tarkoittaa vanhaa ja peitteistä rauhoitus- ja luonnonsuojelualuetta. Kattilavuoren alueella on suunnistettu viime aikoina harvoin, aiempi kartoitus on 90-luvun lopulta.

Radat: Tapio Kujala. Rasteilla ei ole heijastimia.

 A – 5,7 km yöcup miehet +harrastajat.

B – 3,7 km yöcup naiset + harrastajat.

C – 1,5 km Yösuunnistusta aloittavat/ taso HD 12-14

Ilmoittautuminen (7 eur) kilpailupaikalla. Alle 16-v ei maksua. Emit-kortti luetaan sisään etukäteen. Emit vuokrakortti (5 eur) saatavissa rajoitetusti.               

Maksut:    Epsu-kortti ei käy. Maksut MobilePaylla tai Siirto-palvelulla numeroon 045-35 34 134/Tapio Kujala. Edenred, Smartum ym mobiilimaksut käy ( Saaja Rasti-Jussit ry).

Pankkiin:        Saaja: RastiJussit, tili: FI40 5419 1520 0173 79.  Viesti: nimi/yöcup 2021

Käteinen: Vain tasaraha. Maksu ilmoittautuessa.

Lähtö: Väliaikalähtö pimeän laskeuduttua n 20:15 kilpailukeskuksesta

Pesu: Kotona tai Kyrkösjärvessä.

Tulokset:     Online-tulokset www.rastilippu.fi/tulokset. Viralliset tulokset rastiväliaikoineen kilpailun jälkeen julkaistaan tällä sivulla sekä epsuyocup.wordpress.com.

Tervetuloa! Rasti-Jussit ry