Nuorten valmennusryhmä


NuJu 2017

RaJut osallistuivat taas nuorten Jukolaan kahden joukkueen voimin. Matkan kommellukset ja kohellukset haluttiin tuoda julki ja kilpailijat rustasivat hienon matkatarinan, jonka voi lukea kokonaisuudestaan alta.

Lähdimme matkaan Joupin nesteeltä 18.8. noin klo 15. Tytöt – leevi + RASMUS valtasivat pikkubussin ja pojat joutuivat tyytymään LemPerttien matkailuautoon. Lisäksi matkalla mukana olivat koira, Hitler ja muut Luhtasaaret Ladallansa. Pojat viihdyttivät itseään kuuntelemalla Mattia ja Teppoa, josta Tommy nautti täysin sieraimin. Tiski(harja)Jukkana toimi Muti (tottelee myös nimeä Mutikaisen Leevi). Tytöt istuivat kiltisti rähinäremmit kireällä autossaan Rasmuksen naureskellessa videoille.

Noin puolessa välissä matkaa pysähdyimme kuuluisalla Pirkkalan Abcllä. Käväisimme Abc:n marketissa ja vastaan tuli hästäg lihamies (nainen). Jatkoimme matkaa tortillat kauluksilla. Porvooseen päästyämme syttyi sisällissota Rasti-Jussien leirissä. Vähemmän elämänkokemusta omaavat pojat yrittivät hyppiä nenille, mutta tyttöjen aseet olivat terävämmät. Iltapalalla sisällissota syttyi uudestaan banaanin avaamistavasta. Tästä ei kuitenkaan päästy yhteisymmärrykseen. Iltapalan jälkeen marttakerho alkoi muodostua, mutta se hajosi nopeasti Leevin juttujen johdosta. Hiljaisuuden ollessa jo pitkällä valot tuli sammuttamaan ragemummo. Sen jälkeen hän sanoi vielä ”hyvää yötä isä”, jonka jälkeen peränurkasta kuului ”mua pelottaa”. Muiden kuorsatessa muutama Rasti-Jussi valvoi vielä myöhään yöhön.1)

Kisapäivän aamu alkoi 7.30 herätyksellä aamulenkille. Muti ja Juhani pitivät vauhtia päällä ja muut löntystelivät perässä. Aamupalan ja tavaroiden kasaamisen jälkeen pikkupojat ja Emilia (“Oonks mäki poika?”) alkoivat riehua. Tyynysodalta ja toisten hakkaamiselta ei vältytty tälläkään reissulla. Reippailimme kisapaikalle ja aloimme kuumotella kilpailua. Lähtölaukauksen pamahdettua Villet säntäsivät metsään. Seuraavilla osuuksilla juoksivat Roope, Anni, Emilia, Nea, Markus, Leevi, Ida, Anni, Anna, Suvi, Sakari ja Rasmus. (Pro tip! yhdet nastarit juoksivat kaksi osuutta.) Molemmat joukkueet saivat hyväksytyn suorituksen ja selviytyivät metsästä kunnialla maaliin. 1. joukkue 77 sijalla ja 2. joukkue 92 sijalla. Palasimme kotiin taas yhtä kokemusta rikkaampana!!!

Ps. Mikon ura tarinan_kertojana on tullut päätökseensä ja uudet potentiaaliset kirjoittajat ovat astuneet kehiin.2)

Annit, Anna, Ida ja Emilia

Toim. Huom.!
1) Valvomista ei suvaita noinkin julkisessa tilassa, koska sen katsotaan tuhrivan seuran maineen. Valvoneiden luopioden löytämiseksi perustetaan tutkimuskomitea ja rangaistukseksi tulee 80-100% stipendivähennys seuraavien 1-2 vuoden aikana saavutetusta stipendiin oikeuttavasta menestyksestä.
2) Älkää nuolaisko ennen kuin tipahtaa! ;)Päivitetty: 19.08.17, Mikko Lähdesmäki
Asianajotoimisto Kattelus, Ruokola & Mukkala Oy Elite Pankkiiriliike E-west
MSK Cabins MSK Group
Neste Jouppi Seinäjoki Seira


Atria Hyvän Tuurin Silmälasi
Meka Pro Hotelli Sorsanpesä

Audi Keitele Forest lainvoima.com Lähitapiola Metsään.fi Peab Oy Team Sportia Seinäjoki