Nuorten valmennusryhmä


Tervetuloa Rasti-Jussien nuorten valmennusryhmän omille sivuille!


 

Seinäjoella ja sen lähiympäristössä toimiva suunnistuksen erikoisseura Rasti-Jussit on syksyllä 2012 perustanut nuorten suunnistajien kehittämiseksi tehovalmennusryhmän. Ryhmä on tarkoitettu nuorille suunnistajille, jotka ovat siirtyneet tai siirtymässä ns. suorien ratojen suunnitukseen tuetuilta radoilta. Kyseessä on kolmevuotinen projekti, joka kestää syksyyn 2015 saakka. Ryhmän jäsenille järjestetään erillisiä harjoituksia, leirejä ja testauksia. Harjoittelua ohjaa ohjelmarunko ja nuoret kirjaavat harjoitukset harjoituspäiväkirjaan. Ryhmän jäsenet tavoittelevat henkilökohtaista kehitystä ja hyvää menestystä. Ryhmässä on tällä hetkellä hieman yli 20 nuorta innokasta suunnistajaa.

Valmennusryhmäläisille hankitaan yhtenäiset juoksupuvut, tuuli-/lämmittelypuvut sekä suunnistusasut. Valmennusryhmäläisiltä peritään myös 120 euron suuruinen kausimaksu.

Valmennusryhmään on mahdollista hakea mukaan myös kesken kolmivuotiskauden. Mikäli kiinnostuit ota yhteyttä Heikki Koskela 040 5904 265 tai Jukka Vainionpää 0400 573 329.

Mikäli olet kiinnostunut lähtemään yhteiskumppaniksi ja tukemaan suunnistusta ja nuorisourheilua ota yhteys Ilkka Ruokola 050 523 7833.

 


Asianajotoimisto Kattelus, Ruokola & Mukkala Oy Elite Pankkiiriliike E-west
MSK Cabins MSK Group
Neste Jouppi Seinäjoki Seira


Atria Hyvän Tuurin Silmälasi
Meka Pro Hotelli Sorsanpesä

Audi Keitele Forest lainvoima.com Lähitapiola Metsään.fi Peab Oy Team Sportia Seinäjoki