Suunnistuslisenssin lunastamisesta 2018

Lisenssin lunastaminen vuodelle 2018 tapahtuu 4.1.2018 alkaen Suomisport-palvelussa (www.suomisport.fi), joka on koko suomalaisen urheilun yhteinen palvelu. Lisenssejä ei siis lunasteta enää IRMAssa.

Kilpailuihin ilmoittautuminen ja muut entiset toiminnot säilyvät edelleen IRMAssa, vain lisenssimyynti siirtyy Suomisportiin.

Lisenssin lunastamista varten tulee tehdä muutamia toimia:

käyttäjän tulee rekisteröidä itsensä Suomisport-palveluun käyttäjän tulee tallentaa Suomisportista saamansa sportti-id-numero omiin tietoihinsa IRMAssa, tällöin tieto lisenssin lunastamisesta siirtyy myös IRMAan. HUOM! kirjautumisesta menee kaksi tuntia ennen kuin pääset lunastamaan lisenssin. Lisäksi lisenssin lunastamisessa tulee valita vakuutus erikseen, jos sen aikoo lunastaa.

Rekisteröitymisen Suomisportiin voi tehdä jo ennen 4.1.2018, varsinainen lisenssien myynti alkaa kuitenkin vasta 4.1.2018.
Rekisteröidythän vaikka heti Suomisportiin ja tallennat saamasi sportti-id-numeron omiin tietoihisi IRMAssa, jotta jatkossa ostamasi lisenssitieto siirtyy myös IRMAan ja pääset ilmoittautumaan kilpailuihin.

Tarkemmat ohjeet rekisteröitymisestä Suomisportiin löydät Suunnistusliiton ohjesivulta

Jos tulee ongelmia, ota yhteys Marjaan (marja.erkkila ät netikka.fi)Päivitetty: 15.01.18, Marja Erkkilä