Särkänniemisuunnistukseen 20.5. yhteiskyydillä!

Suunnistuskerholaisille ja seuran nuorille järjestetään mukava kevätretki Särkänniemi-suunnistukseen 20.5.2017. Särkänniemisuunnistus tarjoaa lapsille huvipuistoalueella mukavat suunnistusradat, jotka sopivat jopa ensimmäistä kertaa suunnistaville. 14–16 sarjalaisille sen sijaan tarjolla on haastavat sprinttiradat. Kilpailu päättyy n. klo. 12, jolloin huvipuistolaitteet avautuvat huvituksille.

Sarjat ovat seuraavanlaiset:
Kansallinen kilpailu (LISENSSI TARVITAAN):
Tavalliset lyhyet suunnistusradat: H16, D16, H14, D14, H13, D13, H12, D12, H11, D11 sekä H10A ja D10A. Rastireitti: H10RR, D10RR, H9RR ja D9RR.

Avoimet sarjat (LISENSSI EI OLE VÄLTTÄMÄTÖN):
Rastireitti, RRS‐sarjoissa saattaja on sallittu: H8RR, D8RR, H8RRS, D8RRS, H7RRS, D7RRS, H6RRS, D6RRS, H5RRS ja D5RSS.

Lisätietoa Särkänniemisuunnistuksesta löytyy
kisasivuilta
ja
kilpailukutsusta

Seura maksaa kaikkien Rasti-Jussien jäsenien ja suunnistuskerholaisten kilpailumaksut.

Rasti-Jussit järjestää yhteiskyydin Tampereelle linja-autolla.
Yhteisreissulle ovat tervetulleita kaikki suunnistuskerholaiset ja muut rastijussit perheineen. Paikkoja jakaessa ensisijalla ovat suunnistuskerholaiset vanhempineen. Sisarukset pääsevät reissulle mukaan mikäli paikkoja on riittävästi.

Linja-autokyyti on suunnistuskerholaisille maksuton. Linja-autokyyti starttaa Seinäjoelta lauantaiaamuna ja takaisin Tampereelta lähdetään puiston sulkeutuessa. Tarkempi aikataulu kerrotaan osallistujille lähempänä reissua sähköpostilla.

Särkänniemessä ei ole aluelippua, vaan sisäänpääsy elämyspuistoon on ilmainen kaikille. Särkänniemi-rannekkeet kukin voi tilata itse järjestävän seuran Kooveen kautta. Rannekekauppaan pääset tästä. Avaimia on saatavana myös paikan päällä ennakkotilaushintaa korkeammalla hinnalla. Paikan päällä avaimet voi maksaa vain käteisellä.

Ilmoittautuminen:

Ne suunnistuskerholaiset ja nuoret jotka ovat maksaneet vakuutuksellisen suunnistuslisenssin (suunnistuskerhomaksu 60€), ilmoittautuvat kisaan itse IRMAn kautta.

Avoimiin sarjoihin osallistuvat kilpailijat (ei lisenssiä) ilmoittautuvat kisaan tämän googleforms-lomakkeen kautta.

Kaikki ilmoittautuvat bussikyytiin yllä olevan googleforms-lomakkeen kautta.

Tervetuloa mukaan!

Lisätiedot:
Juhani Luhtasaari
puh. 040 5875179
juhani.luhtasaari ( a ) gmail.comPäivitetty: 8.05.17, Noona Pihlajaniemi