IRMA-tietokanta otettu käyttöön > tarkista omat tietosi

Lisätietoja ja apua saat Timo Mäkiseltä
Meili: timo.makinen (at) netikka.fi
Gsm: 050 570 6318
______________________________________________________

Kilpailuun ilmoittautumiset IRMAn kautta.

IRMA löytyy osoitteesta https://irma.suunnistusliitto.fi/
Ks. suora linkki IRMAan

Rajun IRMA-ohjeet

Suunnistaja-lehden ohje

IRMA:an käyttöön liittyviä ohjeita löytyy Suunnistusliiton nettisivulta kohdasta ASIOINTI & INFO -> IRMA-tietojärjestelmä (suora linkki ohje 1
ja ohje 2).
______________________________________________________
ALOITUSOHJEET ENSIMMÄISELLE KIRJAUTUMISKERRALLE:
Ks. ohje

HUOM! Älä rekisteröi itseäsi uutena käyttäjänä, jos sinulla on jo lisenssinumero (se voi hyvin olla vaikket lisenssiä olisi maksanutkaan). Lisenssinumero toimii käyttäjätunnuksenasi, salasana on joko henkilötunnuksen 4 viimeistä merkkiä (xxxx – muista kirjoittaa kirjain isolla) tai syntymäaika muodossa ppkkvv.

Voit tarkistaa lisenssinumerosi IRMAn kirjautumiskohdassa painamalla Tarkista lisenssinumero > Syötä esimerkiksi oma suku- ja etunimi > Paina lopuksi Hae-painiketta linkki

Rekisteröi itse uudelleen vain, jos sinulla ei ole ollenkaan lisenssinumeroa (lisäohjeita yllä kohta “suora linkki”)

OHJE KILPAILUUN ILMOITTAUTUMISEEN:
1. Ks. linkki ohjeeseen
2. Seura maksaa kaikki muut ilmoittautumiset paitsi rastiviikkoja ja tunturisuunnistusta. HUOM! Tällöin sinun on maksettava itse ilmoittautumisen yhteydessä kilpailumaksu Irman kautta.
3. Seuran maksamisen jälkeen näkyy ilmoittautumisesi vasta järjestäjän sivulla l. ei kannata ilhmetellä, jos järjestäjän sivuilla näkyy osa ilmoittautuneista. Nämä ovat niitä, jotka ovat itse maksaneet ilmoittautumisensa. Ts. ennen ilmoittautumisportaalin 1. pv:n umpeutumista (klo 24:00 mennessä) ei näy seurailmoittautumisia.

OHJE VIESTIHALUKKUUDEN ILMOITTAUTUMISEEN:
henkilö voi ilmoittaa omalle seuralleen halukkuudesta osallistua tiettyyn viestiin. Samalla toiminnolla pääsee katsomaan muiden saman seuran jäsenten ilmoituksia niin suunnistajana kuin seuran pääkäyttäjänäkin mm. kun ilmoitetaan joukkueita ja lopulta juoksujärjestyksiä.
Ks. ohje

OHJE VIESTIIN ILMOITTAUTUMISEEN:
Ks. ohje

OHJE LISENSSIN LUNASTAMISEEN:
HUOM! AM-kilpailuissa kilpailevan suunnistajan ei tarvitse lunastaa lisenssiä.
Ks. ohje

SUUNNISTUSKAVERIT:
Suunnistuskavereihin voi lisätä esimerkiksi perheenjäseniä ja seurakavereita, joita useimmin mm. ilmoittaa kilpailuihin tai joille lunastaa lisenssejä.
Ks. ohje
______________________________________________________Päivitetty: 10.12.12, Marja Erkkilä